Huidige partners

 

Café van Rijn

Café van Rijn is ons stamcafé in Nijmegen waar elke dinsdagavond onze borrel wordt gehouden. Met zijn ideale locatie en zijn goedkope biertjes is van Rijn de perfecte partner voor AEGEE Nijmegen. Café van Rijn is een café voor jong en oud en zeker een bezoek waard.

Pricewise

Pricewise is dé website om prijzen te vergelijken van energiecontracten tot autoverzekeringen en van zorgverzekeringen tot internet,tv en bellen. Pricewise is daarmee de website om als student rond te komen in deze dure tijden en daarmee een ideale partner van AEGEE Nijmegen  Controleer dus snel of jij ook goedkoper uit kunt zijn bij Pricewise.

Dressmeclothing

Dressmeclothing is een textieldrukbedrijf gevestigd in Nijmegen en Utrecht. Bij dit bedrijf kun je kleding laten bedrukken op elke gewenste manier. Dressme is een mooi bedrijf met vele mogelijkheden. Bij AEGEE Nijmegen zijn we erg tevreden met de producten van Dressmeclothing.

Goedkoopstesimonly.net

Goedkoopstesimonly.net is dé website om te vergelijken welk simonly-abbonement het beste bij jouw behoeften past. Voor studenten is dit de ideale manier om inzicht te krijgen in de grote wirwar van telecombedrijven. Wij raden iedereen dan ook aan om een kijkje te nemen op deze overzichtelijke website.

SponsorKliks

Via dit simpele concept kunnen leden via de onderstaande link hun dingen bestellen. AEGEE-Nijmegen krijgt een provisie per bestelling die via die website wordt geplaatst. Daarnaast kan je een hele gemakkelijke App downloaden van SponsorKliks. Wil je weten hoe je voor AEGEE-Nijmegen sponsorgeld kan verzamelen? Klik dan hier.

Mr. Jacks

Mr. jack’s is al meer dan 10 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. De formule van Mr. Jack’s is een combinatie van Griekse specialiteiten en klassieke Italiaanse gerechten tegen een zeer aantrekkelijke prijs, aangeboden in een sfeervolle mediterrane ambiance. Zij staan voor een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en een bruisende sfeer. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid.