Wil jij ook mee op reis met AEGEE? Word dan snel lid!

Kom langs bij een onze dinsdaagse borrel of woensdaagse tosti-uur om kennis te maken, doe mee aan de intro of wintro, of schrijf je gewoon gelijk in. Meer info vind je hier.

Het ultieme liftweekend

Afbeeldingsresultaat voor bratislava

Beste lifters,

Donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli  organiseert de ReisCie de laatste liftwedstrijd van het collegejaar! Het zal een tweedaagse liftwedstrijd zijn met als bestemming Bratislava. Lijkt het je leuk om twee dagen achter elkaar te liften en om de hoofdstad van Slowakije te verkennen? Geef je dan op voor het liftweekend! De fee zal waarschijnlijk rond de 60 euro zijn. Het definitieve bedrag maken we later bekend.

Donderdagochtend zullen we al vroeg vertrekken vanuit Nijmegen, waarschijnlijk rond 6:30, om zo zoveel mogelijk van de ochtendspits mee te pakken. Zaterdag bieden we een fantastisch programma aan om gezamenlijk Bratislava te ontdekken. Zondag hebben jullie de mogelijkheid om terug te vliegen/flixen/liften of om verder te reizen natuurlijk 😉

Voorafgaand aan de liftwedstrijd zal de ReisCie een liftworkshop verzorgen. Hierin zullen we laatste tips en tricks geven om zo snel mogelijk in Leipzig en Bratislava aan te komen. Het wordt sterk aangeraden voor onervaren lifters om hierbij aanwezig te zijn. De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Daarnaast zal er tijdens het liftweekend een liftcentrale zijn, die de lifters volgt en waar mogelijk helpt en adviseert.

Vanwege de relatief verre bestemming raden wij het als ReisCie ook aan om minimaal één vrouw in een liftkoppel op te nemen. Koppels bestaande idealiter uit een ervaren lifter en een onervaren lifter  worden ook zeer gewaardeerd.

Een vliegticket van Bratislava naar Brussel is op dit moment rond de 20/25 euro met Ryanair. Dus wacht niet te lang!

Hoe geef ik mij op?

Je inschrijving is pas definitief tot het moment dat je staat ingeschreven op de site én je een google formulier hebt ingevuld.  Het is de bedoeling dat je naast aanmelding op de site ook dit formulier invult, zodat wij als commissie kunnen zien met wie je lift of dat je eventueel hulp wil hebben bij het zoeken naar een liftpartner.

LINK GOOGLE FORMULIER

Nog vragen?

Deins niet terug om het te vragen aan de voorzitter van de ReisCie, Sanne Stark (0629106567 of sannestark@hotmail.com)

Details

Datum/tijd
29 juni t/m 2 juli
Inschrijven
(geen inschrijving)