Wil jij ook mee op reis met AEGEE? Word dan snel lid!

Kom langs bij een onze dinsdaagse borrel of woensdaagse tosti-uur om kennis te maken, doe mee aan de intro of wintro, of schrijf je gewoon gelijk in. Meer info vind je hier.

RU Introductiemarkt

Zoals jullie weten komt de RU introductie er weer aan en wij van de Promocie zijn druk bezig om een mooi programma in elkaar te zetten om AEGEE flink te promoten onder de nieuwe studenten (en hun intro ouders, en alle andere zooi die op de intro afkomt). Nu is het zo dat hoe meer zielen er zijn, hoe meer vreugd er is. Dus heb jij nog niks te doen tijdens de introductie en lijkt het jou leuk om ons blauwe leger te joinen en AEGEE voor eens en voor altijd een plekje te geven in de hartjes van de studenten in spe. Vul dan dit formulier in en kom samen met ons de wereld laten zien hoe leuk AEGEE wel niet is!

Tijdens de Introductiemarkt gaan we naast alle andere verenigingen staan en onszelf verkopen aan onze toekomstige leden. Dus voel jij je geroepen om zieltjes te winnen? Ben jij niet bang om op mensen af te stappen en om een babbeltje te maken? Kom ons dan versterken!

Ajuuu

Details

Datum/tijd
21 augustus, 13:00 t/m 18:00
Inschrijven
(geen inschrijving)