Wil jij ook mee op reis met AEGEE? Word dan snel lid!

Kom langs bij een onze dinsdaagse borrel of woensdaagse tosti-uur om kennis te maken, doe mee aan de intro of wintro, of schrijf je gewoon gelijk in. Meer info vind je hier.

Radboud Downtown

Zoals jullie weten komt de RU introductie er weer aan en wij van de Promocie zijn druk bezig om een mooi programma in elkaar te zetten om AEGEE flink te promoten onder de nieuwe studenten (en hun intro ouders, en alle andere zooi die op de intro afkomt). Nu is het zo dat hoe meer zielen er zijn, hoe meer vreugd er is. Dus heb jij nog niks te doen tijdens de introductie en lijkt het jou leuk om ons blauwe leger te joinen en AEGEE voor eens en voor altijd een plekje te geven in de hartjes van de studenten in spe. Vul dan dit formulier in en kom samen met ons de wereld laten zien hoe leuk AEGEE wel niet is!
Het plan voor de introductie is als volgt. We hebben een busje waarmee we naar alle in het schema aangegeven activiteiten toe gaan. Vervolgens zullen we op de plek van bestemming een AEGEE lounge in elkaar flansen door pallets om te bouwen tot banken, vette muziek te draaien en zelf gewoon lekker te gaan chillen en uiteraard al het volk dat daar rondloopt te vertellen over hoe cool AEGEE wel niet is. Daarnaast zullen we ook bedrukte flesjes water hebben die we kunnen uitdelen aan de kindjes en hun ouders.

Met vriendelijke groet,

Details

Datum/tijd
23 augustus, 12:30 t/m 17:30
Inschrijven
(geen inschrijving)