Wil jij ook mee op reis met AEGEE? Word dan snel lid!

Kom langs bij een onze dinsdaagse borrel of woensdaagse tosti-uur om kennis te maken, doe mee aan de intro of wintro, of schrijf je gewoon gelijk in. Meer info vind je hier.

Introductieweekend

Half oktober komt de ActCie weer met het jaarlijkse najaars-ledenweekend! In de prettige nazomer (herfst) zal een grote groep AEGEE’ers zich weer naar een verre uithoek van het land begeven, voor een weekend vol plezier en gezelligheid.

Dit jaar gaan we het echter een beetje anders doen. Er komt namelijk een heus introductieweekend! Vlak na de introductie krijgen zowel oude als nieuwe leden de kans om elkaar nog beter te leren kennen. Dit weekend is dus voor zowel huidige als toekomstige leden!

De ActCie zal van 13 t/m 15 oktober voor jullie klaarstaan voor een weekend vol leuke spelletjes, een cantus, een spooktocht en nog veel meer! Het perfecte weekend om de nieuwe lichting enthousiaste kindjes te leren kennen.

Om de balans van huidige leden en intro kindjes ongeveer gelijk te houden zijn er maar een beperkt aantal plekken. Schrijf je dus snel in! De deadline is 26 september.

LET OP! Je bent pas ingeschreven als je ook via de google docs hebt aangemeld. Dit kan via dit formulier.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de Actcie via actcie@aegee-nijmegen.nl

Details

Datum/tijd
13 oktober t/m 15 oktober
Inschrijven
(geen inschrijving)