Wil jij ook mee op reis met AEGEE? Word dan snel lid!

Kom langs bij een onze dinsdaagse borrel of woensdaagse tosti-uur om kennis te maken, doe mee aan de intro of wintro, of schrijf je gewoon gelijk in. Meer info vind je hier.

Introductie: Commissiemarkt

Höchster_Markt_2

De intro kruipt weer langzaam dichterbij, en zoals voorgaande jaren is tijdens de AEGEE introductie dit jaar ook weer de commissiemarkt van de partij! Het concept is vergelijkbaar met voorgaande jaren maar blijft goud: je maakt met je groepje een rondje langs alle commissies, en speelt hierbij a la 7kamp allerlei spelletjes. En natuurlijk wil je het met je team beter doen dan de rest!

Aangezien we het leuk vinden als de mensen die geen mentorouder zijn ook de kindjes leren kennen, mag iedereen meedoen! Ook als je de commissies al kent of gewoon door de zomervakantie even vergeten bent wat de commissies deden ben je dus van harte welkom. 

Dus mocht je na de vorige wintro lid zijn geworden en ben je benieuwd naar de commissies van AEGEE? Wil je de nieuwe lichting verse kinders leren kennen? Of heb je gewoon zin in een gezellig avondje spelletjes spelen? Schrijf je dan in! 

Details

Datum/tijd
10 oktober, 19:00 t/m 21:15
Inschrijven
(geen inschrijving)