Wil jij ook mee op reis met AEGEE? Word dan snel lid!

Kom langs bij een onze dinsdaagse borrel of woensdaagse tosti-uur om kennis te maken, doe mee aan de intro of wintro, of schrijf je gewoon gelijk in. Meer info vind je hier.

Liftwedstrijd Brugge

Hallo allemaal!

 
In het weekend van 27 oktober tot en met 29 oktober is het weer zover: de eerste liftwedstrijd van dit collegejaar! Dit weekend zal het Belgische Brugge onze eindbestemming zijn. Ben je als nieuw lid benieuwd naar liften, dan is dit het uitgelezen moment om het een keer te proberen! Maar natuurlijk is de liftwedstrijd ook voor huidige leden geopend en is dus iedereen van harte welkom.

 
Zorg ervoor dat je je aanmeldt vóór 22 oktober, hierna gaat de inschrijving dicht. Tot deze datum kan je je ook nog kosteloos afmelden. Als je een garantie wilt dat je mee kunt, is het het beste om zelf een duo met iemand te vormen. Indien dit niet lukt, zullen wij als commissie op zoek gaan naar een partner, maar een garantie voor een partner kan dan niet gegeven worden.

Wil je mee? Schrijf je dan snel in hier op de website en vul het google formulier in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTw0CtMxPkaI6-3v2Fn19L7bnxmmZlSMp47h-d3viU0Ayo2w/viewform?usp=sf_link

De prijs wordt nog bekend gemaakt

Details

Datum/tijd
27 oktober t/m 29 oktober
Inschrijven
nog 7 van 14 plekken vrij
inschrijven t/m 22 oktober

Prijs
gratis