Stap 1. Zoeken:
Zoek een Summer University uit met een thema en een omschrijving die jou aanspreekt. Je vind alle Summer University’s op de site van AEGEE Europa.

Wil je alles rustig lezen op papier en misschien vragen om meer informatie, kom dan eens langs op de Office of op de borrel. Ons kantoor aan de Heyendaalseweg 141 (NS -1.290) is elke werkdag tussen 12:30 en 13:30 uur geopend. Verder borrelen we elke dinsdagavond vanaf 21.30 uur in café Van Rijn!

Stap 2. Lid worden:
Word lid van AEGEE! Dit is nodig om je in te kunnen schrijven voor een Summer University. Als je nog geen lid bent van AEGEE, kun je lid worden door langs te komen bij de Office. Het lidmaatschap kost €31 per jaar. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je kijken op onze website of een mailtje sturen naar board@aegee-nijmegen.nl.

Stap 3. Registreren:
Nadat je lid bent geworden bij AEGEE-Nijmegen kun je je registeren op de website van AEGEE-Europe. 

Stap 4. Aanmelden:
Maak een top drie van jouw favoriete SU’s op de SU-website en schrijf voor deze SU’s een motivatiebrief. Doe dit voor 28 april! Zodra je bevestiging hebt over waar je naartoe gaat is jouw SU geregeld!

Nog vragen?
Stuur een mailtje naar board@aegee-nijmegen.nl, kom langs op de Office of kom naar een van onze SU activiteiten tijdens de SU Week!