fbpx

Gezelligheid

AEGEE-Nijmegen is een vereniging waar een gezellige, open sfeer voorop staat. Om deze sfeer te waarborgen organiseren wij iedere week diverse activiteiten.

Borrels

Bij AEGEE-Nijmegen hebben we een twee-wekelijkse borrel op woensdag om 21:00 in de Villa van Schaeck. In de Villa wordt door onze Bar Commissie de bar verzorgd, waardoor we veel verschillende goedkope drankjes hebben. Niet dat dit betekent dat het bij ons alleen om drank gaat: er is niks mis met fris! Ook staan onze leden altijd open voor een praatje met nieuwe mensen, dus wees niet bang om een keer langs te komen!

Activiteiten

Naast onze borrel organiseren wij diverse andere activiteiten voor diverse mensen: er zal sowieso iets bij zitten wat jij gaaf vindt! Houd jij bijvoorbeeld van eten? Goed nieuws! Onze voedselcommissie organiseert namelijk diverse activiteiten op het gebied van eten, zoals mee-eet maandagen, toetjes activiteiten en een heus kerstdiner! Ben je op zoek naar gezelligheid? Wie niet! AEGEE-Nijmegen biedt bierproeverijen, wedstrijden met spelletjes, cantussen en twee keer per jaar organiseren wij een ledenweekend! Ook kun je voor formelere activiteiten en activiteiten die met Europa te maken hebben bij AEGEE terecht. Wij hebben onder andere samengewerkt met de internationale vereniging ESN om internationale studenten met de Nederlandse kringverjaardag te laten kennismaken en met Amnesty hebben wij deelgenomen aan een brieven schrijfactie. Ten slotte heeft een groot deel van onze activiteiten te maken met reizen! Je kunt hier meer over lezen op deze pagina. Ook op Europa-niveau worden er diverse evenementen en activiteiten georganiseerd, daarover lees je hier.