fbpx

Gezelligheid

AEGEE-Nijmegen is een vereniging waar een gezellige, open sfeer voorop staat. Om deze sfeer te waarborgen organiseren wij iedere week diverse activiteiten.

Borrels

Bij AEGEE-Nijmegen houden we iedere week op dinsdag een borrel in onze stamkroeg, Café van Rijn. Normaal beginnen deze om 21:30, maar elke tweede dinsdag van de maand kun je om 20:00 al langs komen! Café van Rijn ligt lekker centraal naast McDonalds en tegenover de FEBO: perfect voor een avondje stappen dus! Omdat Van Rijn onze stamkroeg is, hebben wij voor de leden ook aanbiedingen wat betreft drank. Niet dat dit betekent dat het bij ons alleen om drank gaat: er is niks mis met fris! Ook staan onze leden er altijd voor open een praatje met nieuwe mensen, dus wees niet bang om een keer langs te gaan. En kun je door al deze opties en nieuwigheid niet meer kiezen wat je wilt drinken? Draai aan het radje in de kroeg!

Tosti-uur

Op woensdagmiddag organiseren wij wekelijks van 12:15 tot 13:15 een tosti-uur op de universiteit, bijde hal onder het sportcentrum. Of je nou brak bent van de borrel op dinsdag, je je geliefde AEGEE-vrienden mist of je gewoon zin hebt in een tosti: bij ons kun je terecht voor een lekkere en gezellige lunch!

Activiteiten

Naast onze borrel organiseren wij diverse andere activiteiten voor diverse mensen: er zal sowieso iets bij zitten wat jij gaaf vindt! Houd jij bijvoorbeeld van eten? Goed nieuws! Onze voedselcommissie organiseert namelijk diverse activiteiten op het gebied van eten, zoals mee-eet maandagen, toetjes activiteiten en een heus kerstdiner! Heb je een creatieve geest? Dan is AEGEE-Nijmegen er ook voor jou! We organiseren regelmatig creatieve activiteiten zoals schilder- en muziekavonden en ook doen wij regelmatig aan toneel. Ben je op zoek naar gezelligheid, eventueel met drank? Wie niet! AEGEE-Nijmegen biedt bierproeverijen, wedstrijden met spelletjes, cantussen en twee keer per jaar organiseren wij een ledenweekend! Ook kun je voor formelere activiteiten en activiteiten die met Europa te maken hebben bij AEGEE terecht. Wij hebben onder andere samengewerkt met de internationale vereniging ESN om internationale studenten met de Nederlandse kringverjaardag te laten kennismaken en met Amnesty hebben wij deelgenomen aan een brieven schrijfactie. Ten slotte heeft een groot deel van onze activiteiten te maken met reizen! Je kunt hier meer over lezen op deze pagina. Ook op Europa-niveau worden er diverse evenementen en activiteiten georganiseerd, daarover lees je hier.