fbpx

Reizen

Wij organiseren niet alleen activiteiten binnen onze mooie studentenstad: met AEGEE-Nijmegen kom je tijdens je studiejaar overal in Europa terecht! En dit doen we op diverse manieren:

Citytrips

We zijn op reisjes geweest naar diverse Europese steden, zoals Zadar, Skopje, Marseille, Wenen(2021) en Kopenhagen(2022). Meestal vertrekken wij dan op een donderdag of vrijdag en komen we op zondag of maandag terug; deze reisjes zijn goedkoop en vooral heel erg leuk! Liftwedstrijden: Heb jij er ooit aan gedacht om te liften naar je eindbestemming? Het is niet alleen een duurzame manier van reizen, maar ook een kans om bijzondere verhalen aan over te houden! AEGEE-Nijmegen organiseert daarom regelmatig liftwedstrijden binnen- en buiten Nederland, waarbij je in koppels probeert om als eerste de eindbestemming te bereiken. We zijn onder andere naar Hamburg en Praag gelift.

Exchanges

Wil je naast het reizen graag kennis maken met andere AEGEE-locals? Dan kun je met ons mee op Exchange! Wij bezoeken en ontvangen regelmatig leden van een andere AEGEE-locals, zoals AEGEE-Sint Petersburg, AEGEE-Heidelberg en AEGEE-Napoli. Samen met hen gaan wij op pad door hun of onze stad, leren we van elkaars culturen en beleven we samen we samen leuke dingen. Binnenkort staan er ook nog plannen voor exchanges met AEGEE-Tartu en AEGEE-Wenen!

 

En wil je dan nog meer internationale AEGEEers leren kennen of samen of diverse workshops volgen in het buitenland? AEGEE-Europe biedt een uitkomst! Heb je in de vakantie nog niet genoeg van al het reizen? Ook in de zomer kun je reizen met AEGEE bij een van de vele Summer Universities!