fbpx

Wat is een Summer University

Ieder jaar organiseert AEGEE in de zomer zogenaamde Summer Universities. Dit zijn meestal twee-wekelijkse reizen georganiseerd door één van de meer dan 147 AEGEE locals. Of je nu Spaans wil leren in Madrid, relaxen op Sicilië of partyen in Barcelona, de leukste plekken van Krakau wilt ontdekken of de wilde natuur van Letland bekijken, er is altijd een Summer University die bij jou past.

Een Summer University is een onvergetelijke manier om twee weken op vakantie te gaan in Europa voor een leuke prijs. Tijdens een Summer University (SU) word je rondgeleid door de lokale AEGEE-leden die je altijd naar de leukste plekken van de stad brengen en die je meenemen naar de gaafste discotheken en mooiste stranden. De Summer University is gestart met het idee studenten in twee weken tijd lang de veelzijdigheid van Europa te laten ontdekken. Daarnaast is het één van de meest succesvolle projecten van AEGEE, de Europese studentenreisvereniging.

Wil je dit jaar betaalbaar op vakantie en heb je zin om op een gave manier Europa te ontdekken? Maar wil je daarnaast eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur, en word snel lid zodat je nog op tijd mee kunt gaan!