fbpx

Introductie

Interesse? Natuurlijk! AEGEE-Nijmegen is een vrijblijvende, gezellige, reislustige studentenvereniging zónder ontgroening. Of je nu vooral in Nijmegen of reizend door heel Europa een gezellige studententijd wil beleven, het kan allemaal!

Je kunt besluiten om meteen lid te worden, maar je kunt ons natuurlijk ook eerst beter leren kennen! Twee keer per jaar (in september en in februari) organiseren we een vrijblijvende introductieperiode. Voor €25,- doe je drie weken lang, twee dagen per week mee aan verschillende activiteiten die passen bij de huidige coronamaatregelen (denk aan een pubquiz, een vossenjacht, een spelletjesavond etc.). Aan het eind ken je dan niet alleen heel veel leden van AEGEE-Nijmegen, maar heb je ook een goed beeld van wat AEGEE voor jou te bieden heeft! Zeker een aanrader dus.

Vanwege de maatregelen vanuit de persconferentie op 6 augustus is helaas besloten dat de introductie van 2020 niet fysiek plaats gaat vinden. Om in deze tijden tóch nog leuke en nieuwe mensen te leren kennen, gaan we de introductie online doen! We hebben heel veel (coronaproof) activiteiten voor jullie in petto, zoals een online bierproeverij, waarbij de nadruk ligt op (veilig) persoonlijk contact.

Deze online introductie zal plaatsvinden op 24-09, 29-09, 01-10 en bij veel interesse ook op 06-10! Dit keer is ook de prijs verlaagd naar €5,00!

Klik hier om je aan te melden voor de introductie, of stuur een mail naar introductie.aegee@gmail.com voor meer informatie.