fbpx

Introductie

Interesse? Natuurlijk! AEGEE-Nijmegen is een vrijblijvende, gezellige, reislustige studentenvereniging zónder ontgroening. Of je nu vooral in Nijmegen of reizend door heel Europa een gezellige studententijd wil beleven, het kan allemaal!

Je kunt besluiten om meteen lid te worden, maar je kunt ons natuurlijk ook eerst beter leren kennen! Twee keer per jaar (in september en in februari) organiseren we een vrijblijvende introductieperiode. Voor €25,- doe je twee zaterdagen en drie woensdagavonden verspreid over drie weken mee aan verschillende activiteiten (denk aan een pubquiz, een cantus, een spelletjesavond etc.). Aan het eind ken je dan niet alleen heel veel leden van AEGEE-Nijmegen, maar heb je ook een goed beeld van wat AEGEE jou te bieden heeft! Zeker een aanrader dus. De eerstvolgende introductie vindt plaats in september!

Meld je aan via de link: https://forms.gle/fnx59ezfbuXABJZC8

Kosten: 25 euro

Data: 18, 21, 25, 28 september en 2 oktober, kan je een aantal van deze dagen niet? Geen probleem! Bij AEGEE-Nijmegen is niks verplicht!

Wil je eerder al kennis maken met AEGEE-Nijmegen? Kom dan een keer naar een van onze borrels! (Elke woensdag 21:30 in de kelder Van Schaeck Mathonsingel 10, Nijmegen).

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar introductie@aegee-nijmegen.nl!