fbpx

Introductie

Interesse? Natuurlijk! AEGEE-Nijmegen is een vrijblijvende, gezellige, reislustige studentenvereniging zónder ontgroening. Of je nu vooral in Nijmegen of reizend door heel Europa een gezellige studententijd wil beleven, het kan allemaal!

Je kunt besluiten om meteen lid te worden, maar je kunt ons natuurlijk ook eerst beter leren kennen! Twee keer per jaar (in september en in februari) organiseren we een vrijblijvende introductieperiode. Voor €25,- doe je drie weken lang, twee dagen per week mee aan verschillende activiteiten die passen bij de huidige coronamaatregelen (denk aan een pubquiz, een vossenjacht, een spelletjesavond etc.). Aan het eind ken je dan niet alleen heel veel leden van AEGEE-Nijmegen, maar heb je ook een goed beeld van wat AEGEE voor jou te bieden heeft! Zeker een aanrader dus.

Vanwege de huidige maatregelen is helaas besloten dat de Wintro van 2021 grotendeels online plaats gaat vinden. We hebben heel veel (coronaproof) activiteiten voor jullie in petto, waarbij de nadruk ligt op (veilig) persoonlijk contact.

Deze online introductie zal plaatsvinden in april! Omdat deze introductie waarschijnlijk grotendeels online is, is de prijs nog niet exact bekend, maar dit zal maximaal €25,- zijn.

De eerste drie dagen van deze introductie zullen waarschijnlijk online plaatsvinden en de laatste dag zal hopelijk fysiek zijn! De exacte kosten voor de introductie zullen via de mail door worden gegeven.

Klik hier om je aan te melden voor de introductie, of stuur een mail naar introductie@aegee-nijmegen.nl voor meer informatie.