fbpx

Huidige partners


Dressmeclothing is een textieldrukbedrijf gevestigd in Nijmegen en Utrecht. Bij dit bedrijf kun je kleding laten bedrukken op elke gewenste manier. Dressme is een mooi bedrijf met vele mogelijkheden. Bij AEGEE Nijmegen zijn we erg tevreden met de producten van Dressmeclothing.Drukbedrijf is een bedrijf voor drukwerk waar AEGEE-Nijmegen al haar posters en andere merchandise laat bedrukken. Al jaren voorzien zij ons van alle promotiematerialen en bedrukte artikelen die je maar kunt verzinnen.Pricewise is dé website om prijzen te vergelijken van energiecontracten tot autoverzekeringen en van zorgverzekeringen tot internet,tv en bellen. Pricewise is daarmee de website om als student rond te komen in deze dure tijden en daarmee een ideale partner van AEGEE Nijmegen  Controleer dus snel of jij ook goedkoper uit kunt zijn bij Pricewise.Picture this: ieder keer voor je de trein instaptnog eveneen koffietje scoren voor €1,50 op het station. Altijd een tweede burger gratis scoren, of zelfs een geheel hoofdgerecht gratis bestellen in het restaurant. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Met Knaek bespaar je veel geld en dat is precies wat je wilt als student want het (studenten)leven is al duur genoeg.

WAT IS KNAEK?

Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meerdan 1.000 dikke kortingen.Bespaarze hè!Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite die je helpt bij het vinden van het energiecontract of de verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hoyhoy geeft je een overzicht van goedkope autoverzekeringenzorgverzekeringenreisverzekeringen en energiecontracten. Als je liever iemand spreekt die jouw vragen beantwoordt, kun je contact zoeken via Twitter (@hoyhoy) of Facebook (@nlhoyhoy), maar natuurlijk ook via de ouderwetse(re) kanalen door een mail te sturen naar info@hoyhoy.nl of te bellen naar 020-3419865.

Ben je student en is je een ongeval overkomen? Dan heb je kans op schadevergoeding. Als student kun je letselschade claimen als iemand anders aansprakelijk is bij bijvoorbeeld een verkeersongeval of een bedrijfsongeval. Zelfs bij eigen schuld kan je mogelijk je letselschade vergoed krijgen.

 


Mr. Jacks is een Grieks – Italiaans restaurant in Nijmegen. Het restaurant heeft onwijs vriendelijk persooneel, heeft een gezellige sfeer en bovendien kun je hier heerijk eten voor een goede prijs!


Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en tips kunnen vinden. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als inboedelverzekeringen voor studenten, kortingen op bijvoorbeeld laptops en makkelijke recepten!

SponsorKliks

Via dit simpele concept kunnen leden via de onderstaande link hun dingen bestellen. AEGEE-Nijmegen krijgt een provisie per bestelling die via die website wordt geplaatst. Daarnaast kan je een hele gemakkelijke App downloaden van SponsorKliks. Wil je weten hoe je voor AEGEE-Nijmegen sponsorgeld kan verzamelen? Klik dan hier.

Autoverzekering

Autoverzekering.nl is de website voor alle Nederlanders die een auto bezitten of willen gaan kopen. Op deze website worden alle autoverzekeringen met elkaar vergeleken en direct overstappen is ook mogelijk. Zo zorg je dat je een goedkope autoverzekering scoort die bij jou past. Je autoverzekering vergelijken doe je op Autoverzekering.nl.

EasySwitch.nl

De vaste lasten zijn een grote kostenpost voor ieder huishouden. Veel mensen weten niet dat je honderden euro’s kunt besparen door energie vergelijken. Op EasySwitch.nl hoef je maar een paar kenmerken in te vullen (zoals jouw geschatte jaarverbruik) en je ziet direct hoeveel je per jaar kunt besparen.

Lotto Opzeggen

Sim Only Vergelijken

Huurhuizen Nijmegen