fbpx

Huidige partners


Mr. jack’s is al meer dan 10 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. De formule van Mr. Jack’s is een combinatie van Griekse specialiteiten en klassieke Italiaanse gerechten tegen een zeer aantrekkelijke prijs, aangeboden in een sfeervolle mediterrane ambiance. Zij staan voor een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en een bruisende sfeer. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid.Dressmeclothing is een textieldrukbedrijf gevestigd in Nijmegen en Utrecht. Bij dit bedrijf kun je kleding laten bedrukken op elke gewenste manier. Dressme is een mooi bedrijf met vele mogelijkheden. Bij AEGEE Nijmegen zijn we erg tevreden met de producten van Dressmeclothing.Drukbedrijf is een bedrijf voor drukwerk waar AEGEE-Nijmegen al haar posters en andere merchandise laat bedrukken. Al jaren voorzien zij ons van alle promotiematerialen en bedrukte artikelen die je maar kunt verzinnen.Pricewise is dé website om prijzen te vergelijken van energiecontracten tot autoverzekeringen en van zorgverzekeringen tot internet,tv en bellen. Pricewise is daarmee de website om als student rond te komen in deze dure tijden en daarmee een ideale partner van AEGEE Nijmegen  Controleer dus snel of jij ook goedkoper uit kunt zijn bij Pricewise.Met de Knaek studentenapp kun je als student veel kortingen krijgen in allerlei winkels en kroegen in heel Nijmegen. Hiermee houd je veel geld over voor bijvoorbeeld nog meer leuke AEGEE reisjes.Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite die je helpt bij het vinden van het energiecontract of de verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hoyhoy geeft je een overzicht van goedkope autoverzekeringenzorgverzekeringenreisverzekeringen en energiecontracten. Als je liever iemand spreekt die jouw vragen beantwoordt, kun je contact zoeken via Twitter (@hoyhoy) of Facebook (@nlhoyhoy), maar natuurlijk ook via de ouderwetse(re) kanalen door een mail te sturen naar info@hoyhoy.nl of te bellen naar 020-3419865.Trent is een bedrijf dat glasvezel aanbiedt.


Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en tips kunnen vinden. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als inboedelverzekeringen voor studenten, kortingen op bijvoorbeeld laptops en makkelijke recepten!

SponsorKliks

Via dit simpele concept kunnen leden via de onderstaande link hun dingen bestellen. AEGEE-Nijmegen krijgt een provisie per bestelling die via die website wordt geplaatst. Daarnaast kan je een hele gemakkelijke App downloaden van SponsorKliks. Wil je weten hoe je voor AEGEE-Nijmegen sponsorgeld kan verzamelen? Klik dan hier.

Autoverzekering

Autoverzekering.nl is de website voor alle Nederlanders die een auto bezitten of willen gaan kopen. Op deze website worden alle autoverzekeringen met elkaar vergeleken en direct overstappen is ook mogelijk. Zo zorg je dat je een goedkope autoverzekering scoort die bij jou past. Je autoverzekering vergelijken doe je op Autoverzekering.nl.

EasySwitch.nl

De vaste lasten zijn een grote kostenpost voor ieder huishouden. Veel mensen weten niet dat je honderden euro’s kunt besparen door energie vergelijken. Op EasySwitch.nl hoef je maar een paar kenmerken in te vullen (zoals jouw geschatte jaarverbruik) en je ziet direct hoeveel je per jaar kunt besparen.

Overstappen.nl

De website voor bijna alle vergelijkingen in Nederland is Overstappen.nl. Of het nu gaat om je energie, internetabonnement, sim only of autoverzekering. Bij Overstappen.nl ben je altijd aan het juiste adres, het maakt niet uit welke overstap je wilt maken.

Lotto Opzeggen

Sim Only Vergelijken

Huurhuizen Nijmegen