fbpx

Huidige partners


Dressmeclothing is een textieldrukbedrijf gevestigd in Nijmegen en Utrecht. Bij dit bedrijf kun je kleding laten bedrukken op elke gewenste manier. Dressme is een mooi bedrijf met vele mogelijkheden. Bij AEGEE Nijmegen zijn we erg tevreden met de producten van Dressmeclothing.Drukbedrijf is een bedrijf voor drukwerk waar AEGEE-Nijmegen al haar posters en andere merchandise laat bedrukken. Al jaren voorzien zij ons van alle promotiematerialen en bedrukte artikelen die je maar kunt verzinnen.Picture this: ieder keer voor je de trein instaptnog eveneen koffietje scoren voor €1,50 op het station. Altijd een tweede burger gratis scoren, of zelfs een geheel hoofdgerecht gratis bestellen in het restaurant. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Met Knaek bespaar je veel geld en dat is precies wat je wilt als student want het (studenten)leven is al duur genoeg.

WAT IS KNAEK?

Knaek is dé studentenkortingsapp. In geheel Nederland en België ontvang je met Knaek in 28 studentensteden de hoogste en meest exclusieve studentenkortingen. Download de Knaekapp en krijg met jouw Knaek-ID toegang tot meerdan 1.000 dikke kortingen.Bespaarze hè!Mr. Jacks is een Grieks – Italiaans restaurant in Nijmegen. Het restaurant heeft onwijs vriendelijk persooneel, heeft een gezellige sfeer en bovendien kun je hier heerijk eten voor een goede prijs!

Café van Rijn

Design Solutions Together

Onze commissie- en bestuurslogo’s worden door niemand anders ontworpen dan een van onze eigen leden. Haar carriere als ZZPer is dan ook bij AEGEE begonnen toen ze via via een opdracht kreeg. Heb je iets van grafisch ontwerp nodig, een logo voor je PhD proefschrift of wil je een custom shirt of hoodie laten designen? Stuur dan een appje naar Annelot! (Nummer te vinden in Grouplink, dus je moet wel lid zijn!)

Via dit simpele concept kunnen leden via de onderstaande link hun dingen bestellen. AEGEE-Nijmegen krijgt een provisie per bestelling die via die website wordt geplaatst. Daarnaast kan je een hele gemakkelijke App downloaden van SponsorKliks. Wil je weten hoe je voor AEGEE-Nijmegen sponsorgeld kan verzamelen? Klik dan hier.

Bohemian Birds

Wij zijn Bohemian Birds, bevlogen reisspecialisten die jullie wereld verrijken met groepsreizen die net even anders zijn. Verbreed je horizon met de tofste activiteiten op de meest onvergetelijke bestemmingen met het beste gezelschap! Wil jij met jouw club, dispuut of vereniging op ontdekkingstocht en samen onvergetelijke herinneringen maken? Vraag dan een gratis reisvoorstel aan bij Bohemian Birds!

Blended Capital

Blended Capital is het eerste recruitmentplatform dat zich focust op het verbeteren van diversiteit op de Nederlandse arbeidsmarkt. Bij Blended Capital solliciteren de bedrijven bij jou in plaats van andersom en proberen we zo gelijkere kansen te creëren voor iedereen. Maak nu je gratis profiel aan en laat bedrijven de eerste stap nemen!

Link: https://blendedcapital.nl/sign-up?promoCode=AEGEENxBC

Doucheservice