fbpx

Agora Boekarest

Met een flinke Nijmeegse delegatie is woensdag de Agora in het mooie Boekarest officieel van start gegaan! Nadat we ons geïnstalleerd hadden in de gym, was daar de eerste plenary gevolgd door de officiële openingsceremonie. Het thema voor deze avond was ‘James Bond’, dus in onze mooiste kleding zagen we typische Roemeense zang, dans en kleding voorbij komen. Natuurlijk werd de Agora pas echt geopend tijdens de eerste party!

De volgende ochtend om half 7 werden de meeste mensen ruw uit hun broodnodige slaap gehaald door muziek (of luchtbedden als je Sunmoon heet en overal doorheen slaapt), om 9 uur zaten we vervolgens weer klaar voor de plenaries, prytania en workshops. Uiteindelijk is er door onze delegates gestemd over onder andere het nieuwe bestuur van AEGEE-Europe. ‘ S avonds was het tijd voor feestje nummer 2: glow party! Gewapend met glow sticks en neon verf trotseerden we de regen en hadden we een leuke avond!

Vandaag stonden er weer plenaries, prytania en workshops gepland en na deze inspanning zullen we vanavond ontspannen tijdens een Dracula party! Gelukkig gebruiken ze hier genoeg knoflook en lopen we hopelijk allemaal geen gevaar! 

Noroc (proost)!

Post navigation