fbpx

Partner worden

Wat hebben wij te bieden?

AEGEE-Nijmegen kan dienen als (toekomstige) doelgroep of als uithangbord. Wij bereiken onze leden via diverse activiteiten, of via onze sociale mediakanalen. Zo heeft AEGEE-Nijmegen een wekelijkse borrel en lunch. Daarnaast organiseren onze commissies af en toe leuke activiteiten, zoals liftwedstrijden en ledenweekeinden.

We bereiken ook veel mensen buiten onze vereniging, door open activiteiten die we organiseren. Zo worden er lezingen, workshops, uitwisselingen, feesten en toneelvoorstellingen georganiseerd, daarnaast zijn wij actief op grote evenementen zoals de introductie van de Radboud Universiteit en de HAN Hogeschool, de RAGweek en de Batavierenrace.

AEGEE-Nijmegen kan uw bedrijf op meerdere manieren promoten, dit kan aan de hand van schriftelijke promotie, zoals het vermeld worden in een presentatie, de website, de mail, flyers, posters en sociale media. Daarnaast kunnen onze leden uw bedrijf mondeling promoten, uw product of promotiemateriaal uitdelen en een bedrukt t-shirt dragen.

Wat vragen wij van u?

AEGEE-Nijmegen organiseert allerlei leuke en bijzondere activiteiten. Om deze activiteiten kwalitatief beter vorm te kunnen geven en deze ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden heeft AEGEE-Nijmegen uw financiële steun nodig.

Wilt u samenwerken met AEGEE-Nijmegen, mail dan naar board@aegee-nijmegen.nl