fbpx

SU F.A.Q.

Voor al je vragen over Summer Universities (SU) kun je de veelgestelde vragen bekijken. Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Dan kun je deze altijd stellen door langs te komen op de Office, op de borrel, te kijken op www.aegee.su of door een mailtje te sturen naar onze European Affairs!

Wanneer is een SU en hoelang duurt deze?

Een SU duurt 1 tot 3 weken. Gemiddeld is dit 2 weken. Alle SU’s worden gehouden van juni tot september.

Wat kost het?

Je kunt al op Summer University vanaf €112,-

Wat is allemaal inbegrepen?

Overnachtingen voor het hele event.
Maaltijden: Twee per dag waarvan er minimaal één warm is. Met vegetariërs en diëten (uit geloofsovertuiging) wordt rekening gehouden.
Vervoer tijdens het event, entree tot recreatie gebieden, activiteiten, musea en alles wat in het programma zit. En natuurlijk alle feestjes!

Wat is er niet inbegrepen?

Transport naar en van je SU.
Activiteiten die niet in het programma van je SU staan. Sommige SU’s bieden een unieke activiteit aan waarvoor ze extra vragen (bijvoorbeeld: toegang tot een waterpark). Deze onderdelen zijn optioneel.

Waar slaap ik?

Dit verschilt per SU. Het kan een hostel, camping, tent, gymzaal, kamers van AEGEE-leden of studentenflats zijn. Als je meer informatie wilt over het verblijf van een specifieke SU, dan kun je de “Lodging Specification” lezen bij de omschrijving van de SU op de officiele lijst van SU’s.