fbpx

SU Stappenplan

 1. Zoeken:
  Zoek een Summer University uit met een thema en een omschrijving die jou aanspreekt. Je vind alle Summer University’s op deze site van AEGEE Europa.
  Wil je alles rustig lezen op papier en misschien vragen om meer informatie, kom dan eens langs op het pand of op de borrel. Kijk daarvoor op onze contactpagina.
 2. Lid worden:
  Word lid van AEGEE! Dit is nodig om je in te kunnen schrijven voor een Summer University. Als je nog geen lid bent van AEGEE, kun je lid worden door langs te komen op de borrel of bij het pand. Het lidmaatschap kost maar €45 per jaar. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je kijken op onze website, www.aegee-nijmegen.nl of mailtje sturen naar board@aegee-nijmegen.nl.
 3. Registreren:
  Nadat je lid bent geworden kun je je registeren op de website van AEGEE-Europe (www.aegee.org). Via die website kun je je namelijk aanmelden voor een SU.
 4. Aanmelden:
  Maak een top drie van jouw favoriete SU’s op de SU-website en schrijf voor deze SU’s een motivatiebrief. Doe dit voor 2 mei! De organisatoren zorgen door een selectie voor een diverse groep mensen. Zodra je bevestiging hebt over waar je naartoe gaat is jouw SU geregeld!
 5. Nog vragen?
  Laat het ons dan weten! Wij beantwoorden graag al je vragen. Ga nu naar aegee-nijmegen.nl/contact/