fbpx

SU Stappenplan

 1. Zoeken:
  Zoek een Summer University uit met een thema en een omschrijving die jou aanspreekt. Je vind alle Summer University’s op deze site van AEGEE Europa.
  Wil je alles rustig lezen op papier en misschien vragen om meer informatie, kom dan eens langs op het pand of op de borrel. Kijk daarvoor op onze contactpagina.
 2. Lid worden:
  Word lid van AEGEE! Dit is nodig om je in te kunnen schrijven voor een Summer University. Als je nog geen lid bent van AEGEE, kun je lid worden door je in te schrijven via het formulier op de website. Wil je ons beter leren kennen, kom dan langs op de borrel of bij de villa van Schaeck (op afspraak). Het lidmaatschap kost maar €55 per jaar, en €41 als je lid wordt in februari. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je kijken op onze website, www.aegee-nijmegen.nl of mailtje sturen naar board@aegee-nijmegen.nl.
 3. Registreren:
  Nadat je lid bent geworden kun je je registeren op de website van AEGEE-Europe (www.aegee.org). Via die website kun je je namelijk aanmelden voor een SU.
 4. Aanmelden:
  Kies jouw favoriete SU op https://my.aegee.eu en schrijf een korte motivatie. Doe dit voor 23 mei! De organisatoren zorgen door een selectie voor een diverse groep mensen. Zodra je bevestiging hebt over waar je naartoe gaat is jouw SU geregeld!
 5. Nog vragen?
  Laat het ons dan weten! Wij beantwoorden graag al je vragen. Ga nu naar aegee-nijmegen.nl/contact/